Faliújság

Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás (DOKK)

A Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány (DEA) kiállítóként vesz részt a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ, az Oktatási Hivatal, az Eszterházy Károly Egyetem, a Klebelsberg Központ és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség közös szervezésében, a 2017. szeptember 29-30-án első ízben megrendezésre kerülő Digitális Oktatási Konferencia és Kiállításon (DOKK).

A BME Informatika Épület mellett felállított kiállítói sátorban található standunkon első ízben mutatjuk be a nagyközönségnek "KIT – Komputerencián Innen és Túl" - Tartalommal töltött unplugged és semi-unplugged informatikai eszközök elnevezésű módszertanunkat.

A KIT egy olyan innovatív és izgalmas módszertani megközelítés, amely hibajavításon, hibakezelésen, algoritmusokon keresztül vezeti el a végfelhasználókat (end-users) a hatékony dokumentumkezeléshez és -tervezéshez.

Módszertani fejlesztést szakmai partnerünk, a Csernoch Kft. képviseletében, Dr. Csernoch Mária PhD., egyetemi docens játékkal egybekötött, látványos bemutató keretében mutatja be az érdeklődőknek.

Szeretettel várunk mindenkit standunkon a kiállítás mindkét napján, pénteken 9:30 és 17:00, szombaton 9:30 és 13:00 óra között!

 

Kapcsolat:  Koródi Eszter   |   1116 Budapest, Duránci u. 3.   |   +36-20-981-6974    |   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány © 2009 - 2022 Minden jog fenntartva