Faliújság

Pályázat!

Digitális történetmesélési és szépirodalmi pályázat

Digitális történetmesélési és szépirodalmi pályázatot hirdetett a Safer Internet Program: Alkoss, csatlakozz, tiszteld a másikat: A jobb internet veled kezdődik címmel.

További információk: https://saferinternet.hu/dst

 

Informatikai képzés

November 26-án elindítottuk informatikai képzésünket. A kurzus különlegessége, hogy olyan ismereteket, trükköket, technikákat tanulhatnak a résztvevők, amelyek meggyorsítják és eredményesebbé teszik számítógépes munkájukat.

Bővebben

KIP-műhelymunka

Az Interreg V–A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával megvalósuló, KIP ON LEARNING című,  SKHU/1601/4.1/172 számú projekt keretein belül, 2017. november 22-én tartottuk meg  KIP-műhelymunka rendezvénysorozatunk első rendezvényét. A matematika- informatika tématerület módszertani tapasztalatainak átadását szolgáló szakmai találkozónak a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum MECHATRONIKAI Szakgimnáziuma adott otthont.

Bővebben

Kapcsolat:  Dr. Pink Edit Éva   |   1116 Budapest, Duránci u. 3.   |   +36-20-253-32-93    |   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány © 2009 - 2017 Minden jog fenntartva