Projektjeink

Projektjeink 

A Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány célja fejlesztésekkel, segítő, közvetítő szolgáltatásokkal támogatni mindazokat, akiket hiányos informatikai ismeretei gátolnak a boldogulásban. Mivel az infokommunikációs tudás nem ragadható ki az egyéb gondolkodási, problémamegoldási, illetve tanulási és szociális kontextusból, projektjeink a kezdetektől komplex módon szolgálják a felzárkóztatást.

KIP ON LEARNING

 Az Interreg V–A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program (HUSK) keretében, 2017. szeptember 1.–2019. augusztus 31 között megvalósuló KIP ON LEARNING című projekt keretében a DEA által szervezett Komplex instrukciós program alapképzését abszolváló 10 pedagógus – továbbképzés keretében – készül fel arra, hogy képezze a projektben részt vevő oktatási intézményekben tanítók kollégákat.

DIGITÁLIS DIAGNOSZTIKA ESZKÖZ FEJLESZTÉSE

Klinikai és egyetemi partnereinkkel közösen egy olyan –  számítógéppel támogatott–  diagnosztikus eszköz kifejlesztésén dolgozunk, amely alkalmas a különböző eredetű tanulási zavarok azonosítására.

Kapcsolat:  Dr. Pink Edit Éva   |   1116 Budapest, Duránci u. 3.   |   +36-20-253-32-93    |   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány © 2009 - 2017 Minden jog fenntartva