Olvasósarok

DEA KIPOKOS

kipokosAz „SKHU/ 1601/4.1/172 - KIP ON LEARNING: Iskolák a változó világban – inkluzív, innovatív és reflektív oktatás és tanulás – határokon átívelő tudásmegosztás” című projekt keretében készült kötetet elsősorban azoknak ajánljuk, akik a Komplex instrukciós program (KIP) módszertanát szeretnék terjeszteni, illetve elköteleződtek a tanításának tanítására. Mivel a program egy adott intézményben, pedagógiai kultúrában valósul meg, ezért a módszer elsajátíttatásához szükséges tudnivalókat kiegészítettük a pedagógiai folyamatok általános elemzését, illetve az osztálytermi diagnózisok felállítását szolgáló ismeretekkel is. Kísérletet tettünk arra, hogy – a gyakran különbözőképpen használt – szakterminusokat egységesítsük annak érdekében, hogy pontosan tudjunk beszélni az osztálytermi folyamatokról, problémákról, és azok megoldásának lehetséges módjairól. Reméljük, mindazon szakemberek haszonnal forgathatják ezt a kiadványt, akik hisznek a modernizációs módszerek motivációt, illetve tanulási eredményességet növelő erejében.

A kiadvány kereskedelmi forgalomba nem kerül, érdeklődés esetén – korlátozott példányszámban – térítésmentesen igényelhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Könyvajánló - Csoportmunka-tervezés: Stratégiák heterogén összetételű osztályok számára

Csoportmunka-tervezés: Stratégiák heterogén összetételű osztályok számáraA KIP-könyv

A Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány gondozásában jelent meg Elisabeth G. Cohen & Rachel A. Lotan: Csoportmunka-tervezés: Stratégiák heterogén összetételű osztályok számára című könyve. A kiadvány a Komplex Instrukciós Program módszertani alapművének számít, amelynek segítségével az érdeklődők megismerkedhetnek e gyermekközpontú módszertan elméleti és gyakorlati kérdéseivel.

A könyv fogyasztói ára: 4990 forint (áfával)

Megrendelhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.

 

Könyvajánló - A mobiltanulás ábécéje pedagógusoknak

A mobiltanulas abeceje pedagogusoknakMobiltanulás

Szeretnéd Te is „beengedni” az okoseszközöket óráidra, de nem tudod, hogyan tedd? Erre és még sok másra ad neked kész recepteket Modern Pedagógus sorozat legújabb darabja. kiterjesztett valóságtartalmakkal! 

Fegyverneki Gergő nagysikerű IKT-könyve után itt az új kiadvány, melyet Aknai Dóra Orsolyával hoztak létre, hogy segítsék a 21. századi tanárokat a “mobilkérdés” megoldásában.

A könyv itt vásárolható meg:

https://neteducatio.hu/uzlet/mobiltanulas-abeceje-pedagogusoknak/

Kapcsolat:  Koródi Eszter   |   1116 Budapest, Duránci u. 3.   |   +36-20-981-6974    |   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány © 2009 - 2022 Minden jog fenntartva