Olvasósarok

Könyvajánló - Csoportmunka-tervezés: Stratégiák heterogén összetételű osztályok számára

Csoportmunka-tervezés: Stratégiák heterogén összetételű osztályok számáraA KIP-könyv

A Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány gondozásában jelent meg Elisabeth G. Cohen & Rachel A. Lotan: Csoportmunka-tervezés: Stratégiák heterogén összetételű osztályok számára című könyve. A kiadvány a Komplex Instrukciós Program módszertani alapművének számít, amelynek segítségével az érdeklődők megismerkedhetnek e gyermekközpontú módszertan elméleti és gyakorlati kérdéseivel.

A könyv fogyasztói ára: 4990 forint (áfával)

Megrendelhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen.

 

Könyvajánló - A mobiltanulás ábécéje pedagógusoknak

A mobiltanulas abeceje pedagogusoknakMobiltanulás

Szeretnéd Te is „beengedni” az okoseszközöket óráidra, de nem tudod, hogyan tedd? Erre és még sok másra ad neked kész recepteket Modern Pedagógus sorozat legújabb darabja. kiterjesztett valóságtartalmakkal! 

Fegyverneki Gergő nagysikerű IKT-könyve után itt az új kiadvány, melyet Aknai Dóra Orsolyával hoztak létre, hogy segítsék a 21. századi tanárokat a “mobilkérdés” megoldásában.

A könyv itt vásárolható meg:

https://neteducatio.hu/uzlet/mobiltanulas-abeceje-pedagogusoknak/

Kapcsolat:  Dr. Pink Edit Éva   |   1116 Budapest, Duránci u. 3.   |   +36-20-253-32-93    |   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány © 2009 - 2017 Minden jog fenntartva