Faliújság

Informatikai képzés

November 26-án elindítottuk informatikai képzésünket. A kurzus különlegessége, hogy olyan ismereteket, trükköket, technikákat tanulhatnak a résztvevők, amelyek meggyorsítják és eredményesebbé teszik számítógépes munkájukat.

Az első alkalommal a fájlkonverziók titkaiba vezette be dr. Csernoch Mária a Debreceni Egyetem docense a jelenlévőket. Például: hogyan tölthetünk le a netről weblapokat, hogy ne jöjjenek velük a „sallangok”. Hogyan alakíthatunk át néhány kattintással Excelt Worddé és sorolhatnánk. A képzés nem csak hasznos, hanem szórakoztató és izgalmas is volt. A résztvevők a végén egyöntetűen azon a véleményen voltak, hogy téved, aki azt hiszi, mindent tud a számítógépről, ami neki fontos. Elámultak, mennyi funkció van „kihasználatlanul”, ami megkönnyítené az ember munkáját, ha tudna róla.

informatikai-kepzes-2017-november-
informatikai-kepzes-2017-november-
informatikai-kepzes-2017-november-
informatikai-kepzes-2017-november-

Kapcsolat:  Koródi Eszter   |   1116 Budapest, Duránci u. 3.   |   +36-20-981-6974    |   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány © 2009 - 2022 Minden jog fenntartva