Skip to main content

Faliújság

Támogatjuk a digitális oktatást

tanulEbben a rendkívüli helyzetben, a digitális esélyegyenlőség megteremtését alapfeladatának tekintő Alapítványunk sem maradhatott télen. Tisztában vagyunk vele, hogy a digitális tanrendre történő hirtelen átállás rengeteg nehézséget okozott/okoz az oktatási intézményeknek, a pedagógusoknak és a tanulóknak egyaránt. Kötelességünknek éreztük, hogy a jelenlegi helyzetben alapvető fontosságú eszközökkel támogassuk közvetlen környezetünk digitális oktatásra való átállását. 

Ezért a Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány a Provice és a Telvice Kft.-vel karöltve, 1 millió Ft értékben tableteket adományozott a Budapest IX. Kerület Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola alapítványának, melyeket az iskola hátrányos helyzetű diákjai kapnak meg, hogy be tudjanak kapcsolódni a távoktatás folyamatába. Török Alfréd, az iskola igazgatója így nyilatkozott:

„Az iskola szemlélete, hogy megpróbáljuk mindenki számára az esélyegyenlőséget biztosítani, hogy minden gyerek boldogulni tudjon később az életben. Ennek megvalósulásához önzetlen segítőkre is szükség van.” Köszönjük Török Alfréd igazgatónak és a tantestületnek, hogy nagy gondossággal választották ki a ténylegesen rászoruló családokat, a gyerekeknek pedig gyors digitális átállást kívánunk!"