Olvasósarok

DEA KIPOKOS

kipokosAz „SKHU/ 1601/4.1/172 - KIP ON LEARNING: Iskolák a változó világban – inkluzív, innovatív és reflektív oktatás és tanulás – határokon átívelő tudásmegosztás” című projekt keretében készült kötetet elsősorban azoknak ajánljuk, akik a Komplex instrukciós program (KIP) módszertanát szeretnék terjeszteni, illetve elköteleződtek a tanításának tanítására. Mivel a program egy adott intézményben, pedagógiai kultúrában valósul meg, ezért a módszer elsajátíttatásához szükséges tudnivalókat kiegészítettük a pedagógiai folyamatok általános elemzését, illetve az osztálytermi diagnózisok felállítását szolgáló ismeretekkel is. Kísérletet tettünk arra, hogy – a gyakran különbözőképpen használt – szakterminusokat egységesítsük annak érdekében, hogy pontosan tudjunk beszélni az osztálytermi folyamatokról, problémákról, és azok megoldásának lehetséges módjairól. Reméljük, mindazon szakemberek haszonnal forgathatják ezt a kiadványt, akik hisznek a modernizációs módszerek motivációt, illetve tanulási eredményességet növelő erejében.

A kiadvány kereskedelmi forgalomba nem kerül, érdeklődés esetén – korlátozott példányszámban – térítésmentesen igényelhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Kapcsolat:  Koródi Eszter   |   1116 Budapest, Duránci u. 3.   |   +36-20-981-6974    |   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány © 2009 - 2022 Minden jog fenntartva