Skip to main content

Képzéseink

Felnőttképzési engedéllyel rendelkező képzéseink (DEA.KIT)

Felnőttképzési engedéllyel rendelkező programjaink:

1. Szövegszerkesztés emelt szinten. Szakszerű, magasszintű, hatékony szövegkezelés szövegszerkesztő programokkal

Engedélyszám: E-0018972019/D001
Gyakorlatorientált 30 órás képzés, maximum 20 fős csoportokban.

 A képzés célja:

A képzés valós piaci igényekre ad választ. Célja, hogy a szövegszerkesztő elemi használatára képes felhasználókat megtanítsa arra, hogyan hozhatnak létre esztétikus, a professzionális tördelt dokumentumokhoz közelítő, a módosításokra nem „széteső” szöveges és vizuális elemeket tartalmazó szövegegységeket, illetve táblázatokat.

A képzés célcsoportja:

Olyan 16 év feletti felnőttek, akik a számítógépes szövegszerkesztők használatában alapszintű ismeretekkel rendelkeznek, és szeretnék elsajátítani szövegszerkesztő programok hibamentes és hatékony használatát.

2. Tudástranszfer-alapú adatkezelés táblázatkezelővel

Engedélyszám: E-0018972019/D002
Gyakorlatorientált 30 órás képzés, maximum 20 fős csoportokban.

A képzés célja:

A képzés valós piaci igényekre ad választ. Célja, hogy alapvető informatikai ismeretekkel rendelkező felhasználók számára lehetővé tegye olyan digitális alapkompetenciák elsajátítását mint a táblázatkezelővel történő, tudástranszfer alapú adatkezelés.

A képzés célcsoportja:

Olyan 16 év feletti, írni- olvasni tudó és informatikai alapismeretekkel rendelkező számítógép-felhasználók, akik biztonságosan tudnak adatállományokat kezelni alkalmazói környezetben, és akik megbízható, a későbbiekben tovább bővíthető, fejleszthető adatkezelési ismereteket szeretnének szerezni.