Skip to main content

Képzéseink

A képzések minimum 10 fő jelentkezése esetén indulnak. Teljes tantestületek jelentkezését is várjuk. Ebben az esetben „házhoz" megyünk.

DEA Komplex Instrukciós Program (DEA KIP)

A képzés során a résztvevők megtanulják, milyen módon lehet csoportmunkában úgy dolgozni, hogy az egyéni fejlesztés, a személyes figyelem is központi szerepet kapjon. Megtanulják a feladatadás sajátosságait, valamint a digitális eszközök használatának lehetőségeit a csoportmunkában. A képzés alkalmas arra, hogy a szociokulturálisan és képességeikben, tanulási tempójukban nagyon heterogén osztályokban eredményes tanulásirányítást lehessen végezni.

Komputerencián innen és túl (DEA KIT)

Az informatikai képzés az átlagos számítógép-felhasználóknak szól.  Olyan eljárásokat, trükköket tanulhat meg a szövegszerkesztővel Excellel, PowerPointtal kapcsolatban, ami jelentősen megkönnyíti és meggyorsítja a munkáját. A jelentkezők IKT kompetenciáinak szintjéhez és egyéni igényeihez igazodunk három nagyobb témakört érintve. Ezek: a szöveges dokumentumok hatékony és helyes kezelése, a weblap-táblázatok konverziója adattáblákba, algoritmusalapú táblázatkezelés.

Felnőttképzés (DEA KIT)

Szövegszerkesztés emelt szinten. Szakszerű, magasszintű, hatékony szövegkezelés szövegszerkesztő programokkal

Engedélyszám: E-0018972019/D001
Gyakorlatorientált 30 órás képzés, maximum 20 fős csoportokban.

Tudástranszfer-alapú adatkezelés táblázatkezelővel

Engedélyszám: E-0018972019/D002
Gyakorlatorientált 30 órás képzés, maximum 20 fős csoportokban.

Szövegértés-fejlesztés, szövegfeldolgozás

A kurzus elsősorban az elméletigényes tantárgyakat tanító pedagógusokat készíti fel arra, hogy milyen módszerekkel elemezzék tanítványaik szövegértési gondjait, és milyen megoldásokkal orvosolják azokat. A továbbképzés célja, hogy eredményes módszerekkel, eljárásokkal, technikákkal ismertesse meg a résztvevőket; tájékoztatást adjon a tanulók szövegmegértési, szövegalkotási problémáinak lehetséges okairól; segítse a résztvevőket a nehézségek felismerésében és csökkentésében, lehetővé tegye a hatékonyabb pedagógiai munkát.

Tananyagfejlesztés-módszertan - e-learning

A képzésre mindazokat várjuk, akik szakanyagokból tananyagokat készítenek, vagy önálló tananyagokat, tartalmakat írnak. A résztvevők megtanulják az e-learninges, multimédiás tartalomfejlesztés sajátosságait, lehetőségeit. A tanulhatóság kritériumait, és más, olyan digitális tartalomfejlesztéssel kapcsolatos tudást szerezhetnek, amelyek alkalmazhatók például a saját weblapjuk fejlesztésében, vagy egyéb marketingcélú munkájuk során.

Skype-tanítás

A korrepetálásnak ez a formája tértől független, időben rugalmas, ezért egyre népszerűbb a tanulni és tanítani vágyók körében. Számos digitális felület adta eszköz bevethető, ami egy egészen más szemléletű és figyelemfenntartó módszeregyüttest feltételez. Ennek a módszertannak az elsajátítására van lehetőség a képzésen.

Fiúról Apára

Környezetvédelmi Négy elem módszertan Óvodapedagógus képzés

A világ az utóbbi tíz évben nagyot változott körülöttük. Megváltozott a tárgyi kultúránk, a technikai eszköztárunk, sajnos Földünk, így hazánk éghajlata is. A változások megértéséhez érdemes a környezeti nevelést fokozatosan kibővíteni játékos környezetvédelemmel, hogy a mai óvodáskorban lévő gyerekek már sokkal környezettudatosabb, az ok-okozati viszonyokkal tisztában lévő, a környezetükért tenni tudó, cselekvő felnőttekké válhassanak. A Fiúról Apára program Négy elem módszertana alapos és széleskörű tudást biztosít az óvodapedagógusoknak alapvető természettudományos ismereteik felfrissítésével, hogy utána a gyerekek életkorának megfelelően logikusan, játékosan és korszerűen tudják továbbítani azokat. 

Jelentkezés, további információk

Amennyiben képzéseink felkeltették érdeklődését, töltse ki a jelentkezési lapot!
Írhat nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen, vagy a honlapon küldhet üzenetet.