Skip to main content

Képzéseink

Skype-tanítás

A Skype mint tanítási-tanulási platform még fiatal ahhoz, hogy kimunkált elmélete, didaktikája legyen. Ugyanakkor erre a korrepetálási formára az igények drasztikusan növekednek. Ennek oka, hogy a korrepetálásnak ez a formája tértől független, időben rugalmas, az utazás kihagyása időtakarékossá teszi, ezért egyre népszerűbb a tanulni és tanítani vágyók körében.

Akik próbálkoztak már vele, tudják, hogy nagyon más eszközök bevetésére van szükség, mint a kontaktórák esetében. A nehézségei is és a lehetőségei is sokban különböznek a megszokottól.  Számos digitális felület adta eszköz bevethető, ami egy egészen speciális szemléletű figyelemfenntartó módszeregyüttest feltételez. Ennek a módszertannak az elsajátítására van lehetőség a képzésen.

A képzés előadói hosszú évek óta tanítanak külföldön  élő diákokat, készítenek fel ezen a módon érettségire, fejlesztettek ki szemléltetőeszközöket. Sok ötlettel, tanáccsal, illetve segédanyaggal igyekeznek kedvet csinálni és tudást adni az arra vállalkozóknak. 

Jelentkezés képzésre    További információ